Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Pravi Insektov Osebkov Vrtec Poučevanja Majhnimi Okraski Okraski Za Opazovanje Igrače Smolo Živali Škorpijoni Pajek Hrošči

    (0) 0
(0 Ocene)

€9.02
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w12054

Pravi Insektov Osebkov Vrtec Poučevanja Majhnimi Okraski Okraski Za Opazovanje Igrače Smolo Živali Škorpijoni Pajek Hrošči

Odličen primerek živali obrti

V notranjosti je pravi insektov vzorec

Zunaj je litega smole

Opremljanje doma

Odvzem

Predšolsko izobraževanje

Počitnice darila

Za vse kupce:

Pozdravljeni, dragi, smo tovarne, trgovine in izdelkov, ki jih prodajajo, prodajajo po naših nešteto testov in dejanske uporabe.Morda nekateri naši izdelki bodo dražje od naših vrstnikov, ker se nam bo zagotovila boljšo kakovost in boljše poprodajne storitve.V prihodnosti bomo nižjo ceno, hkrati pa zagotavljajo enako kakovost in vam z najboljše izdelke.

Ko prejmete blaga, če se vam zdi, da je blago poškodovano, se obrnite na nas v času, smo vam z poprodajnih storitev je v prvem času (zaradi časovne razlike) in rešiti vse po-prodajne težave za vas.

Končno, upam, da ste lahko pozorni, da naša trgovina, bomo posodobiti nove izdelke vsak dan, tudi jaz še posebej všeč, da posredujete nam lahko s predlogi. (Predlog je, da so izdelki, ki se prodajajo tudi v vaši državi, ampak cena je dražje, lahko zagotovi me, če mi lahko izdelavo, potem bomo prodati takoj, če bomo sprejeti vaš predlog, nato pa v naslednjem časa, Nakupovanje, bomo dali v dar.)

Oznake: pravi hrošč, posušene hrošč, Dekor, Okraski, insektov smole.

  • Je Pametno Napravo: NO
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Organske Snovi,
  • Tema: Živali
  • Slog: Sodoben Slog

Dodaj Svoj Komentar Zdaj