Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Vetrobransko steklo avtomobila Kritje Pozimi Pokrov z Magneti Blokirane Trak Spredaj Zaščitnik Reflektivni Okno s pokrovom Pol

    (0) 0
(0 Ocene)

€8.40 €3.70
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w1284

Značilnosti:

*1. Ta avto vetrobransko steklo, pokrov je izdelan iz 4-plast premium materialov za vaše vetrobransko steklo avtomobila zaščita, vključno s aluminija film plast+zgrinjati plast+bombaž plast+netkane tkanine plast., featuring zaviralci gorenja, toplotna izolacija, učinkovito zaščiti vaše vetrobransko steklo iz sneg/zmrzal/ice.

*2. Funkcije magnetna design z 5/9 močnih magnetov, brez skrbi, to vetrobransko steklo, pokrov bo odpihnilo v vetrovnih dneh, vedno ostal v svojem primeren kraj.

*3. Prihaja z reflektivni opozorilo trakova na strani zrcalne prevleke, učinkovito preprečevanje nesreč na noč.

*4. Za razliko od drugih vetrobransko steklo pokriva, to vetrobransko steklo zaščitnik lahko tako kritje vetrobransko steklo in metlice, da se prepreči zamrznitev čiščenje rešitev in metlice, da bi obtičali v zamrznjeni dni.

Opis:

*1. Material: krpo

*2. Velikost:

#L: 148*116 cm

3. Veljavni modeli:

#L: avtomobili ali malih in srednje velikih SUV

#XL: velik SUV in MPV

Paket vključuje:

1 x Vetrobransko steklo Avtomobila Snežno odejo

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj