Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Diamantno Art Kompleti Božič Trmast Varno Diamond Umetnostne Obrti Set Za Otroke Brez Vonja Gem Slikarstvo Kit Darilo Za Praznike Festivali

    (0) 0
(0 Ocene)

€12.84
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w14264

Opis:

Ti Diamond Otroci Obrti Določa so narejeni iz visoko kakovostnih akril, čvrsta in brez vonja.Idealna izbira za darilo za dekleta, fantje, mladostniki, ženske in moške.

Značilnosti:

Vrhunski Material: iz vrhunsko akrilnega materiala, neškodljiv, anti-zbledi, in trmast.

Super Darilo: Primerno darilo, za Božič, Novo Leto in rojstni dan.

Srčkan Dekor: Super za okrasitev, dnevne sobe, pisarne in šole.

Specifikacija:

Ime: Diamant Otroci Obrti Določa

Material: Akril

Velikost: 15*13*3 cm/5.91*5.12*1.18 palčni (pribl.)

Slog: 2 stilov za vas, da izbirajo iz

Seznam Vsebine:

1 * Diamantna Otroci Obrti Določa

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[Diamond, Craft Kit]: Vključno z različnih kosov Božič edinstveno gem slike, Diamantno Art Kompleti za Božič se razvijajo otroci' domišljijo in ustvarjalnost, ki se uporablja za oblikovanje lastne malo festival decors.

2.[High-Grade Gradivo]: Diamant Umetnosti Kompleti za Otroke, ki so izdelana iz visoko kakovostnih neškodljiv akrilnega materiala, ki je ni enostavno za preoblikovanje, featuring proti-zbledi, varno, brez vonja in trmast uspešnosti, ki so izdelani za vaše otroke, da se zabavajo, izdelana pod strogim nadzorom kakovosti.

3.[Odlično Darilo]: Diamant Otroci Obrti Določa, se uporabljajo, da bi zmanjšali slabo razpoloženje in izboljšuje koncentracijo, ki je primerna za gifting za dekleta, fantje, odrasli in mladostniki, zelo srčkan in smešno DIY kit.

4.[Lep Okras]: Zasnovan z svetle barve in lepe številke, Obrti Diamantno Art Kompleti za Božič so, kot je znano, tako lepa in ljubka okraski, če ste jih dokončati, enostavno, da visi na Božično drevo, vrata, okna, urade in šole.

5.[Classic ]: Boste uživali tako Božič s temi classic s Santa Claus, snežaki, in elks.Ta Diamant Umetnosti Slikarstva Otroke je narejen, da se boste srečni.

Oznake: diamantno art kompleti.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Priporočamo, Starost: 12+y

Dodaj Svoj Komentar Zdaj