Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Prenosni Žebelj Transportno Letalo Strokovne Iz Nerjavečega Jekla Nohtov Clipper Potovanja Noht Rezilo Rezilo Stroj Nohte

    (0) 0
(0 Ocene)

€17.21 €13.08
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w14422

[Ultra Sharp Ukrivljen Rezanje Robov]: Ultra sharp dvojno ukrivljeni rezanje robov so lahko narežemo na debele nohte, zlahka in brez težav, ki lahko prepreči cepljenje nohtov, vraščanje nohtov.To je dovolj ostri, da cut žice in palice z lahkoto.

[Anti-Brizganjem Design]: Z žeblji za zbiranje trave, ki lahko samodejno zbira nohti.Vam ni treba skrbeti za nohte, ostanke brizganjem povsod, ko ga uporabljate na svojo posteljo ali kavč, ki bi ohraniti svojo hišo čisto po rezanje nohtov.

[Široko Odpiranje Čeljusti]: oster rob se je podražilo za 0,4 cm široka odprtina, ki se lahko zlahka zmanjšanje debel nohtov.To je prizadevanju savingfingernail & noht clipper, ki ima dolgo in moči roke, ki vam zagotavlja čist rez.

[Več Uporab]: To strokovno nohtov clipper se lahko uporablja v manikuro saloni, noht salon, kot tudi doma za moške, ženske, starejše tudi hišni ljubljenčki.To je veliko darilo za družino in prijatelje!

[Trajne in Trmast]: iz trajne iz nerjavečega jekla, je trmast in nikoli ne rje, lahko traja dolgo življenjsko dobo.Svoje samozapiralni dizajn, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje, in priročno, da vzamete povsod s seboj.

Velikost izdelka: 9x1.6 cm/ 3.5x0.6inches

barva: srebrna

Material: nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

1 x Prenosni Žebelj transportno letalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: childre lase clipper, chanel lase clipper, jhw lase clipper, senor lase clipper, felio lase clipper, profe lase clipper, coshall lase clipper, ms lase clipper, pr lase clipper, dr lase clipper.

  • Število Kosov: Ena Enota
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj