Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

9 Kos Ne Razlitja Barve Skodelic Nastavite S Čopiči In Barve Pladenj, Paleta, Barve Skodelic S Pokrovi, Za Otroke Umetnost Slikarstvo

    (0) 0
(0 Ocene)

€15.42 €9.87
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w1558

9 Kos Ne Razlitja Barve Skodelic Nastavite S Čopiči In Barve Pladenj, Paleta, Barve Skodelic S Pokrovi, Za Otroke Umetnost Slikarstvo

Ne razlitja barve pokal sklop: Lahek in enostaven za prevoz, otroci lahko enostavno vzamete z njimi in preživljanje kvalitetnega časa z vašimi prijatelji, družino ali sami.

Anti-overflow barve skodelic s pokrovi (4 kos): Ta anti-overflow barve skodelice so obarvane profilirane okroglo odprtino zajema in so izdelani iz kakovostne plastične materiale, ki so trajne in ne enostavno za uhajanje.Pregledna pokal pomaga prepoznati različne barve v pokalu.Pokrov preprečuje barve iz razlitje in pušča med umetniških dejavnosti.In jo je mogoče uporabiti kot čopič stati, ko počiva, brez obarvanja tabeli.

Ščetke (4 kos): Ti čopiči so izdelani iz čistih naravnih ščetko glave.Z različnimi čopiči so mehke, kot nalašč za slikarstvo, in enostaven za čiščenje.Ročaj je dovolj močna, da se ne poškoduje.Kovinsko cev priključena, in ščetine niso enostavno odpadejo.Zelo primerna za otroke, primite in nadzor.

Barve pladenj (1 kos): Ta barva pladenj ima 10 lukenj, vključno s 6 okrogle luknje in 4 nezakonitih luknje, ki je kot nalašč za shranjevanje barve, posamično ali mešanje barv.Barvna paleta je majhna in lahka, z thumb luknjo design, enostaven, da imajo za otroške dlani, enostaven za prevoz in shranjevanje.Kakovostno oblikovani belega plastičnega materiala, ki omogoča paleto, močan, vzdržljiv, higienski in enostaven za čiščenje.

Široko uporabo: barvo pokal set je zelo primeren za amaterskih slikarjev, umetnosti učilnice, mala oljna slika projektov, slikarstvo stranke, DIY umetniško slikarstvo, pouk za otroke.Primerna kot darilo za otroke, začetnike, umetniki ali sami.

Barva: naključne barve, ne sprejemajo določeno barvo

Material: plastika

Vsebina Paketa:

4 * Barva Cups (8.8x8cm)

4 * Čopiči

1 * Pladnju, Barve, Paletko

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Razvrstitev: Risalno Desko
  • Vrsta: Risalno Desko
  • Priporočamo, Starost: 3-6y, 6-12y
  • Številka Modela: Nova
  • Spol: Unisex
  • Certificiranje: NOBEN
  • Opozorilo: no
  • Material: Plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj