Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Sončne celice, komplet 12V en kristalni solarnimi IP65 vodotesen avtodom Morskega čolna

    (0) 0
(0 Ocene)

€54.21
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w1641

[Solarnimi Kit] Single crystal sončne celice in okolju prijaznih HIŠNIH film, varen za uporabo, dolgo življenjsko dobo.Okolju prijazne sončne energije, brezplačno, enostavno za uporabo.

[Visoko učinkovitost konverzije] Uporaba učinkovitega enotnega kristalne sončne celice, tudi z manjšimi plošče od tradicionalnih modelov, lahko dosegli večji izkoristek energije.Povečali sistem proizvodnje z zmanjšanjem razlike izgube.

Prenosen načrt je majhen in prenosljiv, primeren za kampiranje in druge dejavnosti na prostem.Enostaven za namestitev, zadnji plošči je pre-izvrtane luknje za hitro montažo in pritrjevanje.Svoje kompaktne velikosti omogoča lažje prilegajo pod prednje okno vašega avtomobila.

[Plug and play, dolgoživost] sončne celice, vgrajene v vrata USB, na voljo je z 4 vrste kabel za polnjenje, primeren za večino naprav, plug and play, bi se izognili nepričakovanih izpada elektrike.Napredno vodo in prah-dokazilo ravni popolno zaščito okolja delcev in nizki tlak curki vode.

Pogosto se uporabljajo v off-grid 5/12 volt baterija polnjenje sistemov in različnih DC aplikacije, vključno z prikolic, avtodomov, avtomobilov, jaht, rastlinjaki, Morske, suho kampiranje, vrt, zalivanje, hlevov, kabine, za odpiranje vrat, itd.

  • Certificiranje: FCC, ce, RoHS
  • Številka Modela: Aoy-12-mo
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj