Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

100% Nov 2pcs/Komplet LED osvetlitvijo trakovi za SAM SUNG 40 TV UA40D5000 UE40D6300 UA40D5550RM UE40D6100SW

    (0) 0
(0 Ocene)

€20.35 €10.17
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w2012

LED Osvetlitev ozadja Prednost Številne TV-modeli uporabo različnih sklopov LED trakovi.Prosimo, da se ujemajo z trakovi, prikazano na fotografiji, na izvirnike na vašem TV pred naročilom.Če niste prepričani, ali je združljiv, se lahko obrnete na notranji strani TV, zajemite fotografijo in jo zagotovi, da me.najlepša hvala Velikost (Dolžina): 439mm Število LED kroglice: 62 na trak Vsako LED Žarnica Napetost: 3V Paket vključuje: 1 komplet=2pcs Trakovi(L+R) LED backlight trakovi imajo veliko zalogo, če jih potrebujete za nakup v razsutem stanju, prosimo, kontaktirajte me.

Pakiranje & Dostava

Za boljše zagotavljanje varnosti svoje blago, strokovne, okolju prijazno, udobno in učinkovito embalaža se bodo storitve.

Profil Podjetja

Suzhou Sute Electronic Technology Co., Ltd.je elektronski izdelek proizvajalca vključevanje R&D, proizvodnja, prodaja in storitve.

Podjetje se nahaja v Kunshan, Suzhou, Naši glavni proizvodi podjetja so, LCD TV pribor, vključno z TV ozadja bar, Preklapljanje napajalni modul in drugih elektronskih izdelkov.

Izdelki, ki so pridobili veliko domače in mednarodne certifikate kakovosti, potrdila in neodvisnega blagovne znamke "WangYatian", izdelki so visoke kakovosti in ugodni ceni, in naše poslovanje obsega 156 državah po vsem svetu.

Dobrodošli, da nas kontaktirate,mi Smo globoko zavezana k zadovoljevanju potreb naših strank in smo vam nudijo ustrezne storitve.

Pogosta VPRAŠANJA

1. kdo smo?

Smo s sedežem v Jiangsu, Kitajska, začnite od leta 2019,prodaja Vzhodne Evrope(60.00%),Južna Amerika(15.00%),na Domačem Trgu(13.00%),Jugovzhodna Azija(12.00%).Obstaja skupno približno 201-300 ljudi v naši pisarni.

2. kako lahko zagotavljamo kakovost?

Vedno pre-production vzorcu pred množično proizvodnjo;

Vedno končni Pregled pred odpremo;

3.kaj lahko kupite od nas?

Stikalni napajalnik,LCD TV, Oprema,LCD, Svetlobni Trak,Napajalnik,Napajalni Modul

4. zakaj bi kupili od nas, ne od drugih dobaviteljev?

Naši izdelki so pod strogim nadzorom kakovosti in imajo visok donos.Način delovanja tovarniških neposredno prodajo lahko omogočajo, da pridobijo več ugodnih cenah.Lahko jih kupite na enostavnost

5. Kakšen je vaš obdobjem garancije in po-prodajne politike?Nudimo 1-2 leti garancije za različne izdelke.Če kateri koli kakovosti, problem je najti, lahko nam povejte, in bomo poskušali naše najboljše, da jih reši, za vas.

  • Postavka Vrsta: ŽOGO
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj