Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Avto Preproge Za Mitsubishi Outlander LS Peugeot 4007 CW ZG ZH 2008~2009 5seat Usnje Prtljažniku Avtomobila Shranjevanje Pad Avto Pad Avto Dodatki

    (0) 0
(0 Ocene)

€38.72 €27.11
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w2078

1. Treba videti pred nakupom.

Pošlji model informacije in leto za storitve za stranke po nakupu.Če ne pošljete, bo vaš denar zapravlja.

2.Material: Visoko kakovostne, trpežne umetnega usnja;Nepremočljiva, antibakterijski, zaščitijo notranjost avtomobila ; Enostaven za namestitev in enostaven za čiščenje.

3.Vzorec: Imamo profesionalno opremo in vzorec odločanja z več kot deset let izkušenj v industriji meri vzorce za vsak model.

4.Davčna: ne Bomo plačali nobenih dodatnih davek ,vsaka država je davek ni isto, Za posebne tarife znesek, ki se obrnite na lokalne navade.

5. Poprodajne:Če niste zadovoljni,prosimo, da nas kontaktirate čim prej, da odražajo vaše probleme,, bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave, dokler ne boste zadovoljni.

6.Pakiranje in Dostava: Bomo skrbno preverite kakovost vsakega izdelka pred pakiranjem.

Vsi naši izdelki so zložiti in pakirani za ladijski promet v skladu z mednarodnimi paket velikost zahteve.V dolgoročnem prevoznem procesu, pomečkana, bo neizogibno pojavijo.Toda to ne vpliva na uporabo, in bo postopno vrnitev v monotonost med uporabo.

Če ne morete sprejeti, nagubana, predpražnike,Prosim, ne oddati naročila!

Izberite, kaj želite, cena je različna

  • Vrsta Materiala: Pu
  • Polnilo: Sintetičnih vlaken
  • Blagovna Znamka: ZUIMI
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj