Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Cloisonne Ovalne Fancy Nosorogovo Zapestnico, Ženske, Etnične Hancraft Nakit Zlato plating Emajl Bangle Vintage Dodatkov Rojstni dan

    (0) 0
(0 Ocene)

€44.62
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w2154

Toplo Opomnik

Ročno bangle ne more izogniti umetno znamke in porcelana, neenakomerna barva, cross-barvo in tako naprej.To velja za tradicionalne obrti cloisonne.Vendar pa bomo preverili, preden ga odpremo.Prosimo, bodite previdni z dajanje nalog za prijatelja, ki opravlja popolnosti.

Način Pošiljanja

Brezplačno EMS ali OKNA ali DHL express o čas: 20 - 30days.

če se odločite www.plannep.si Standardne Dostave o času: 25 - 60 dni.to bo počasno,vendar to ne bo presegla 120 dni.

Če se odločite, Kitajska Post Air Mail ,to ponavadi traja več kot 2 mesecih ( lahko tudi več than120days), da prejme blago.

Značilnosti

[Material ] Cloisonne obrti, visoko gostoto Zlitine, zlato plating, Barva Nosorogovo

[Size] notranji premer 5.8 cm o, (Notranji obod 18,2 cm o)

širina 1.7 cm o

[Odpiranje mode] Pomlad Tečajih Hlačnice

[značilno] Pol Nosorogovo in natančna ročnega dela v polirani gold plating, dobro narejen s podrobnostmi, svetle barve, high-end in lepe

[Embalaža] svilene tkanine, darilne vrečke

[Uporabi] udobno za odrasle.darilo Daje za božič dan, obletnico dan, valentinovo, rojstni dan in da vaša mama ali punco, ženo in hčerko, ali sami.

Closionne proizvodnji proces

Cloisonne je edinstvena kombinacija keramični baker obrti.Cloisonne prvi proizvodni sistem za pnevmatike z bakrom, sledile so obrtniki v zgornji sliki, in nato bakrene žice pnevmatike vzorec, sestavljen na podlagi ustrezne samolepilne vzorec, in nato uporabite različne barve, glaze emajl, vgrajena v slike, zadnji ponovno Po večkratni sintranjem, polirani pozlačeno narejen.Cloisonne proizvodnja obeh uporabo bronasto in porcelana tehnologije, temveč tudi vključiti v tradicionalne strani-barvanje in carving spretnosti, ocenjeno kot Kitajske tradicionalne obrti na sintetizator.To baker emajl je bila ustanovljena v Ming Dinastija Jingtai let, zaradi start-up s samo modro, zato je ime cloisonne.Sodobna Cloisonne je postala neke vrste obrtnih ime, namesto barve.

Politika Vračanja

Če Blago kakovosti težave, se obrnite na nas ponovno ladja vam

Če se želite vrniti blago, ga vrnite v roku 7 dni od prejema blaga, hkrati pa ohranja prvotno stanje.Vrnjeni ladjar stroškov, krije kupec.

Če vrnjeno blago so poškodovane ali izgubljene, kupec nosi ustrezno odgovornost, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo , kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov

Obrazložitev

1.Čas prihoda je običajno 20 - 60days o, več kot 120 dni ni prejel blago, prosimo, obrnite na nas. 2.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše naročilo plačila, je končan.Vendar Prilagojene izdelke, podaljša čas do 2 tedna 3.Smo, ko pošiljko, bo pregledati izdelek kakovosti; Je vprašanje, tovor, ne bomo vam

4.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carinskih dajatev in davkov za uvoz v vaši državi, Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

5.Ko smo ne v spletu, jih lahko predložijo obrazec za naročilo , ko gremo na delo, prejme vaš obrazec za naročilo, bo stik z vami..

Oznake: zlate zapestnice za ženske, indijski bangles za ženske poroko, Bangle, večino nakit debelo veliko, zapestnice.

  • Kovine Tipa: Bakrene Zlitine
  • Material: Kovine
  • Nastavitev Vrste: Napetosti, Ki Gori
  • Fine ali Moda: Moda
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Prevleka: Zlato barvo
  • Spol: ŽENSKE
  • Obliko\vzorec: Cvet
  • Slog: Etnični
  • Zapestnice Tip: Bangles
  • Blagovna Znamka: Samo Moje Živijo Doma

Dodaj Svoj Komentar Zdaj