Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Mini Ročni Akumulatorski sesalnik,USB Polnilne 9000Pa Močna Sesalna Vakuumske za Domačo Pisarno Avto Čiščenje Hišnih

    (0) 0
(0 Ocene)

€27.43 €17.56
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w23364

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[Mini & Akumulatorski]V ročni sesalnik je lahek telo in tehta le 0,6 funtov.Ni utrujen, da imajo za dolgo časa in je posebej primeren za starejše in ženske.In sprejme akumulatorski design, ki omogoča prosto gibati v avtu, doma in v pisarni, ki je priročno in hitro.

[USB Polnjenje]mini ročni sesalnik uporablja USB za polnjenje, vgrajene v 2500mAh polnilna litijeva baterija, lahko deluje neprekinjeno 15-25 minut, in ga je mogoče do konca napolniti v 3-4 urah.Eno polnjenje lahko pomaga čisto vse sobe.Bodisi v avtu ali na domu, polnjenje je bolj priročno.

[9000Pa Močna Sesalna]Ta mini sesalnik je močna sesalna moč do 9000Pa in 100W moči motorja, ki se lahko hitro in enostavno odstranite ostanki hrane, delcev, hišne las okoli hiše ali v avtu.

[Večnamenski sesalnik]Je čistilec je opremljen z dva-v-enem režejo šoba in krtačo orodje, ki ga lahko nadgradite in izpolnjuje različne čiščenje potrebe.Dolgo šoba šoba je namenjen čiščenju mrtvih kotov in lahko gredo globoko v Crevice in ozkih prostorov; čopič šoba se lahko uporablja za udarci, tipkovnice itd., ki se lahko enostavno in učinkovito čiščenje težko dostopnih mestih.Uporabite ga lahko za čiščenje Crevice v avtomobilih, zofe, preproge, mize, tipkovnice, in knjižne police.

Barva: črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 x sesalnik

1 x USB kabel

1 x Razširjeno šoba

1 x Čopič šoba

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: baterija mini sesalnik, zraka čistilniki filtro hepa, moliso sesalnik, tineo sesalnik, 1 ročno sesalnik, wyze sesalnik, hepa stanja, zrak očisti er hepa, sterilizator hepa air, kstomi sesalnik.

  • Certificiranje: CE
  • Napetost (V): 220V
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija: Za Suho in mokro
  • Moč (W): 45W
  • Blagovna Znamka: Cikuso
  • Življenjska Doba Baterije: NOBEN

Dodaj Svoj Komentar Zdaj