Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Drywall Posnemanje Rezilo Drywall Scrapper S Rezilo Iz Nerjavečega Jekla Vstavite Enostavno Uporabo Prilagodljive Skim Material Za Lakiranje

    (0) 0
(0 Ocene)

€15.58 €10.90
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w264546

Opis:

V Drywall Glajenje Lopatico ima širok doseg, udobno, non-slip ergonomska ABS ročaj, ki je kot nalašč za ceste, da bi dobili delo opravljeno učinkovito.

Značilnosti:

1. Enostaven za uporabo.

2. Na obrabo odporne in prožne.

3. Ergonomska oblika.

Specifikacija:

Velikost: približno 40*14 cm/15.74*5.51 v

Material: ABS+ nerjavečega jekla

Seznam Vsebine:

1*Ravno Strganje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Trajno Gradivo ] Zagotavljanje trajnosti drywall posnemanje, Posnemanje Rezilo je iz dobre kakovosti in lahki ABS materiala, rezilo iz nerjavečega jekla, prilagodljivo in super odporni na obrabo.

2.[ Enostavno Uporabo ] Enostaven za uporabo, Drywall Rezilo je prilagodljiv rezilo tehnologija, ergonomska oblika, fiksno rezilo nazaj, ali pritrjena toof tri razširljiv split rezilo ročaji.

3.[ Gladek Videz ] Ne samo trmast in enostaven za uporabo, vendar Drywall Posnemanje Rezilo je tudi z močno praktičnosti in gladek videz, non-slip in lepa.

4.[ Široko Uporablja ] Za poliranje in vleče trakovi in drywall, Glajenje Rezilo je primerno za uporabo in obdelavo betona, in vosek, dekorativni premazi, in se lahko uporablja za nemoteno projekcija premaz.

5.[ Ima Edinstveno Prilagodljivost ] Je razmaščevanje sistem prekaša vse druge tradicionalne pernate robovi, Drywall Lopatico s svojo edinstveno fleksibilnost, zaradi česar je enostaven za omet za doseganje lažji, hitrejši videz.

  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj