Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Novo Pop Cevi Pes Senzorično Igrača Za Odrasle Fidget Stres Lajšanje Igrače Otrok Avtizem Anti Stres Plastičnih Meh Otrok Stisnite Igrače

    (0) 0
(0 Ocene)

€3.78 €2.65
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w2904

Opis:

Značilnosti:

1.Igrače za Otroke: organ, ki Je to pomlad pes je narejen iz priljubljenih cev, ki se lahko prosto pogrezne in preoblikovanje s pop zvoke.Pes je glavo in rep lahko zavrti.Zdaj, pridite za oblikovanje lastne psa.

2.Ustvarjalne Igrače: Zabavo in funkcionalni senzorično igrače, ki spreminjajo oblike, dovolite otroku, da svobodno raziskovanje modelov, spodbujanje vašega otroka ustvarjalno mišljenje in pomoč naših otrok, ki imajo malo več zabave.

3.Premium Materialov: Pomlad pse so izdelani iz kakovostne plastike, ki izpolnjuje NAS varnostnih standardov, cev je trajno, debel, prilagodljive in lahko zdrži veliko fidgeting, raztezanje, vleče in upogibanje, vam ni treba skrbeti, igrača poškodbe.

4.Prenosni:Majhen in lahek, primeren za predvajanje na različnih mestih, kot so bathtime, doma, stranke, pisarna, odmor za kosilo, na prostem, dolgočasno čas itd.

5.Neverjetno Darilo: Ti psi so veliko in pridejo v lepi embalaži.Super za Otroke Rojstni dan Darila, Šolski Razred Nagrade, Zaklad Nagrade, Karneval Nagrade, Pinata Stuffers, Naselitve Božič Stuffers, Božična Darila, Stranka Nazaj Darila, Dan Otrok Darila.

Specifikacije:

Material:Plastika

Velikost:14*6.5 cm

po raztezanje:24*6.5 cm

Teža:41 g

Opombe:

1. Zaradi učinkov svetlobe in kota fotografiranja, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve prikazano na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja,prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odklona.Hvala za razumevanje!Paket Vključuje:

1*Razširjanje Igrača

Oznake: stretch igrače za otroke, božič senzorično.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tema: Živali & Narave
  • Certificiranje: CCC
  • Priporočamo, Starost: 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
  • Številka Modela: MRJ136
  • Blagovna Znamka: MOONBIFFY

Dodaj Svoj Komentar Zdaj