Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Taktične Vojaške Telovnik Telo Oklep Lovski Pribor Več Žepi Camo Vojske Boj proti Telovnik Dejavnosti na Prostem Varnost Orodje CS

    (0) 0
(0 Ocene)

€59.50 €35.69
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w3167

Značilnosti:

Izdelan iz 600D visoke kakovosti najlon materiala, odporne na obrabo in vzdržljiv, primeren za dejavnosti na prostem, kot so paintball in vojne igre.

Sub-vrečke v komplet: avtomatska torbica za 3 trgovinah, torbica za velikega walkie-talkie (steklenica 0,5 L), univerzalna torbica.

Molle na obeh straneh je primeren za priklop več vrečk ali drugih predmetov, in priponke lahko tudi pritrdimo, ki je zelo praktičen in udoben.

Nastavljiv ramenski trak lahko prilagodite dolžino, glede na vaše potrebe.

To je treba imeti opremo, ki je primerna za fotografiranje,taktično fundaciji,kampiranje,simulacije exrecises,zunanji taktike.Specifikacija:

Material:Najlon

Barva: Črna,Zelena,Kaki,Camouflage

Velikost:55x 45 cm Paketu:

1PC x Taktični Jopič Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Ne Trgovini na Polje,Pakiranje Varno v Mehurček Vrečko.

Varnost Proizvodov Omejitev Odgovornosti:

Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali obveznosti za zlorabo ta ali kateri koli drugi izdelek.Vsi naši izdelki so temeljito preizkušena v skladu z dosledno in strogo QC standardi.Za nekatere izdelke, (e.g.igrače, noži itd.), priporočamo ustrezen nadzor, saj ne moremo biti odgovorna za zlorabo ali nesreče.

  • CN: Fujian
  • Spol: MOŠKI
  • Sezona: pomlad, Poletje, Jeseni, Pozimi
  • Material: najlon
  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj