Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Očesa Oblačila Za Shranjevanje Zložljivo Omaro Pripomočki Oblačila Zbiralec Kavbojke Škatla Za Shranjevanje Nogavice Za Shranjevanje

    (0) 0
(0 Ocene)

€14.39 €9.35
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w320999

Očesa Oblačila za Shranjevanje Zložljivo Omaro Pripomočki Oblačila Zbiralec Kavbojke Škatla za Shranjevanje Nogavice hramba box set: prejeli boste 3 kose različnih specifikacij omaro organizator.Različne škatla za shranjevanje izpolnjuje vaše vsakodnevne potrebe in je mogoče zložiti, ko ni v uporabi.

Močan in vzdržljiv: gradivo omaro organizator je narejena iz najlona, je močan in vzdržljiv.Z prezračevanje design, narejen iz očesa, kavbojke in nogavice škatla za shranjevanje, lahko vzdržujemo notranje kroženje zraka, zmanjšanje vonja iz oblačil in jih hranite skupaj sveže.

Enostavno čiščenje: v omaro oblačila organizator je mogoče oprati in je ni enostavno deformirana ali poškodovana, je priporočljivo, da se pranje z roko in se naravno posuši.

Prihranite čas in prostor: zložljive očesa oblačila za shranjevanje se lahko uporabljajo v več plasteh, da vaše garderobe in predali urejeno in pospravljeno.Z oblačili zbiralci, vsak par nogavic, kavbojke, itd.imajo lasten prostor, kot Nalašč za vodenje in organizacija.

Široko uporabo: garderobo organizator s 3 različnih velikostih, da ustrezajo vašim potrebam za različne prostore in različne predmete.Velike in srednje velika škatla za shranjevanje je primerna za tanek jeans dokolenice in nogavice itd.Mala organizator obleka je kot Nalašč za nogavice shranjevanje.

Material:najlon

barva:Siva

Vsebina Paketa:

1 * kavbojke škatla za shranjevanje

1 * nogavice škatla za shranjevanje

1 * dokolenke škatla za shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj