Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

VISUALAPEX UST ALR PET Kristalno Xiao Mi WEMAX ENA PRO Poletni Projektor Zaslon

    (0) 0
(0 Ocene)

€257.51 €95.28
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w380699

To je ultra-short throw zaslonu, ki se absorbira do 98% od nadglavnih luči.Temno črno UST je multi-layer optična spredaj projekcija materiala, ki je namenjena za ultra-short throw projektorji.Ultra-short throw design omogoča visoko lumen projektorji, da bi povečali oddane svetlobe, ki povzroči ravno ploščo zaslona kakovost slike, enotnost in svetlost.S svojo inovativno, nagrajene rob, dizajn, material površine obloge okoli okvirja, da bi povečali prikaz območja.Edge free pomeni, da je notranji okvir z wraparound materiala meji z ultra-tanko ploščo.Zaslon uporablja Stropne Luči Zavrnitev tehnologije.LED varnostne razsvetljave, komplet je opcijsko(dodatna nakup) za dodatno estetike.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

- Ime izdelka: VISUALAPEX UST ALR PET Kristalno Xiao Mi WEMAX ENA PRO Poletni Projektor Zaslon

- Zelo tanek "zaslon design" - le 1 cm okvir vidno na vsaki strani.

- Visoka kakovost predelane, mat črna/črno žametno aluminijast okvir

- Vrsta tkanine: CLR UST 0,8 dobiček na 180° kot gledanja

- Absorbira do 96% nadglavno osvetlitev

- V celoti 4k UHD sposoben, Aktivna 3D združljivi

- Povečuje v sliki razliko do 100-krat v primerjavi s standardnimi mat-bele zaslone

- Posebej prirejena in primerna le za ultra-short throw projektorji

- Trajno in popolnoma napeti krpo, z nazaj napetost vzmeti sistem

- Nepremočljiva - Anti plesni premaz, mokro krpo za čiščenje

- Enostavna montaža na steno

- Preprosta, klasična montaža okvirja (vijaki L-kotni priključek sistem)

- DOSEČI, ROHS, brez formaldehida ' s & toluena

VEČ INFORMACIJ, Kaj je UST CLR/ALR Zaslonu?

Z UST CLR/ALR zaslon je zgornja meja okoljske svetlobe zavrnitev Zaslona izdelani za ultra short throw projektor.S posebnimi optičnimi žagasto strukturo, ultrashort anti-svetlobe zaslona lahko izognili 96% vplivom iz okolja svetlobe, da predstavi pravi barvo.Za razliko od tradicionalnih zaslon ta zaslon lahko predstavite slike pod močno svetlobo.Je odstranjena megleno pojav, ki zagotavlja svetlo, živo in odlično slike

Najboljši Zorni Kot

CLR4 zgornje meje Okoljske Svetlobe Zavrnitev Zaslona je skoraj popolno 180 stopinj ogled cone, to pomeni, da lahko uživajo visoko kakovost fotografij iz skoraj vseh kotov v sprednji strani zaslona.To je kot nalašč za komercialni okoljih, dom, gledališče, ali večnamenske sobe z izjemno off-vidnim kotom.

LED Osvetlitev ozadja Sistema(Neobvezno)

Dodatna možnost za vašo projekcijski zaslon.Nastavitev razpoloženje še nikoli ni bilo tako enostavno.Naše Ultra Short Throw okvir zaslonih funkcija vgrajena LED osvetlitev, ki je enostaven za seznaniti s svojo notranjo opremo in da je vsebina izstopajo še več.Mehko osvetlitev se bo povečala vaša vsebina je zaznana kontrast, kar za boljšo izkušnjo gledanja.

Popolnoma Ravno

Osnovna oblika okvirja roba brezplačno serije zagotoviti, zaslon je popolnoma ravno, ki je bistvenega pomena za UST projektorji.Ker je razdalja med projektorjem in zaslon je tako kratek, vse drobne krivulja na zaslonu bo izkrivljala umišljena, samo fiksni okvir načrtovanja lahko prepreči takšno izkrivljanje.Navidez ravno steno je zvit in deformirana med dejanskim merjenjem.

Kako UST zaslon deluje?

UST CLR/ALR zaslon ima posebno optično žagasto struktura, ki se uporablja s črno in belo prizma, črno plast absorbira svetlobo okolja, medtem ko bele strmine lahko odražajo svetlobo iz projekcija.Luči na projektor od spodaj do vrha projekta v belo odsevno plastjo nato odražajo naše oči, okoljske svetlobe od zgoraj, bo umaknil s črno plast.

Na Vašo Steno

Izjemno tanek profil omogoča zaslonu, da visi na vaši steni kot umetniško delo, krepitev domačega notranje zadeve in dodal, eleganco na svoj prostor.Dvoslojno okvir strukturo, da borderless namestitev mogoče.

Klasična Matte Black Profil Modela

Ultra-tanko ploščo, izboljša estetiko, ročno zavita črnega žameta, je tudi možno, zasnovan tako, da bi povečali svoj ogled izkušnje, hkrati pa zmanjšuje prostor za instalacijo.

Zakaj Izbrati Naše UST Zaslonu?

Za razliko od alr zaslon iz drugih dobavitelja, naše CLR4 UST ALR zaslon je zasnovan tako, tp ohraniti v najboljši kakovosti slike v vsakem okolju.S posebnimi optičnimi žagasto strukturo, naše ultrashort anti svetlobe zaslona lahko izognili 96% vplivom iz okolja svetlobe, da predstavi pravo podobo svetlost, nasičenost barv in kontrasta za vrhunsko sliko uspešnosti.Kot je prikazano spodaj, naš zaslon, ki je obešen na steni lahko predstavite slike pod močno svetlobo.Je odstranjena megleno pojav, ki zagotavlja svetlo, živo in odlično slike.

ZASLON MATERIALA

CLR4 je stropna luč-zavračanje spredaj projekcija materiala, ki je namenjena posebej za namizni montirani ultrashort-vrgel projektorji.V CLR4 značilnosti lentikularan strukturo, ki postopoma spremembe, ki absorbirajo svetlobo od zgoraj, medtem ko zagotavlja ustrezno razpršenost ohraniti svetlo enotno jasno sliko.ISF, ki so Certificirani za natančno barvno reprodukcijo v temni sobi.

SPECIFIKACIJE

Vrsta

Ultra Short Throw Zgornje Meje Okoljske Svetlobe Zavrnitev Okvirja Zaslona

Format

16:9 Širokozaslonski

Dobiček

0.8

Zaslon Materiala

CLR4 Ultrashort zgornje meje Okoljske Svetlobe Zavrnitev

Združljivost

Ultra-Short Throw Projektorji

Zorni Kot

180 stopinj

Najboljše za okoljih

Visoke okoljske svetlobe nadzor sobe

Temne sobe

LED Osvetlitev Kompleti

Neobvezno

Okoljske Svetlobe Zavrnitev Sposobnost

DA,

Do 96%

Površinske Lastnosti

Multi layer optična zgradba izloči okoljske svetlobe

Spredaj Projekcija Materiala

Podpora 4K/8K Ultra HD, Aktivni 3D in HDR Pripravljen

Minium Vrgel Razmerje: 01-0.4

ZASLON VZDRŽEVANJE

Prah, umazanijo in praskami na projekcijski zaslon površine vpliva na kakovost in uspešnost na projekcijo slike.Za optimalne rezultate vam svetujemo, da bodite pozorni na naslednja navodila.

1) površina zaslona je vodoravna objektiv strukturo.

NE obrišite zaslon gor in dol ali s krožnimi gibi.Obrišite z leve proti desni.

2), Prosimo, očistite prahu na površino zaslona z mehko krtačo ali mikrovlaken krpo (grobo brisačo ali krpo, ki lahko poškoduje zaslon površino). 3) Nežno obrišite zaslon z navlaženo mikrovlaken krpo z blagim milom razredčenih v vodi.

Oznake: ust zaslon, projektor zaslon s stojalom, ust alr projektor zaslon, alr projektor zaslon, projektor zaslon.

  • Padec Ladijskega Prometa: Podprte
  • Vrsta Zaslona: Okvir Zaslona
  • Slog: Ultra-tanka meja Fiksni Okvir
  • Certificiranje: ce, Pika, EAC, EPA, FCC, GMP, RoHS, TGA, UL, KC, pse, WEEE, NOBEN
  • Prilagodljiv: Da,
  • OEM/ODM: Podprte
  • Ime izdelka: PET Kristalov
  • Poreklo: Celinska Kitajska, CN(Izvora)
  • Garancija: 3 leta
  • Številka Modela: FUM30120
  • Dobiček: 0.8
  • Blagovna Znamka: VISUALAPEX
  • Vrsta: ALR UST projektor Zaslon
  • Prenosni: No
  • Format: 16

Dodaj Svoj Komentar Zdaj