Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3

Luštna Mačka Obleko Lady Krznen Maskota Kostum Cosplay Fursuit Stranka Pustni Kostum za noč Čarovnic, Božič Velikonočni

    (0) 0
(0 Ocene)

€456.09 €228.05
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w3995

DOBRODOŠLI V MASKOTA STUDIO

Opis izdelka OPOZORILO:

Če kostum in specifikacija potrebujete je na zalogi, vas bomo kontaktirali, da se dogovorite za čas dostave.Proizvodnja časa ponavadi traja 4 do 7 dni, pri čemer bomo poslali v najkrajšem možnem času, želim, da razumete.In sprejemamo po meri, proizvodnja in trgovina naročila.

OPOMBA:

Prosimo, da nam sporočite, katere velikost, ki jo potrebujete za naročanje, ali pa bomo poslali kot privzeto velikost M, želim, da razumete.

Specifikacija:

S (160 cm-170 cm)- 5'3" 5'7",

M (171 cm-180 cm)- 5'7" 5'11",

L (181 cm-190 cm)- 5'11" 6'3",

XL (191 cm-200 cm)- 6'3" 6'7",

Po meri (Plz nas obvestite)

Material:

Narejen je iz visoko kakovostne kratke pliš, dolgo plišastih.zelena izdelka, neškodljiva za človeško telo (to je mogoče oprati z vodo ali suho čiščenje)

Glavo z EPE materiala.

Kratek uvod:

Ljudje se lahko svobodno hoditi, ko rabo, ta kostum, ki je z živo, živahno in lepo obliko, in ljudje lahko jasno videli notranjosti; Ta kostum je z prezračevanje design in je mogoče oprati z lahkoto, in podjetja, logotip in druge znake lahko dodate na oblačila.

APLIKACIJE:

1 Nakupovalni ulici/Poslovni Ulici, otroška igrišča, pešpoti ulici, poroko, praznovanje, parke(za skupinske fotografije s turisti), itd.

2 Različnih blagovnih prodajne razstave, razstave, itd

3 Enterprise, nakupovalni center je oglaševanje/propaganda, promocije, itd

4 Mesta za Zabavo/Zabaviščni, tematski parki propaganda, itd

5 Velikih strank, rojstnodnevne zabave, vadbo/odprtju praznovanja, športne konkurence, poročni obred, Karneval stranke, itd.

6 Vrtcih in družbeno koristnih dejavnosti, itd

Edinstven Design:

Čelada material:

Polietilen, ki je precej drugačen od karton materiala ali peno material, ki najbolj kostumov čelada so.Je enostaven za čiščenje in boljše prezračevanje.

Teža:

Kot čelada je izdelana iz Polietilena in EPE materiala, ki je zelo lahka, tako da uporabnik lahko nosite za dolgo časa prosto in celo brez velikega pritiska na ramena.

Zaščita:

Polietilen čelada je proizvedena integrirana z visoko tehnologijo pralni namesto skupnega z več kosov, tako da je močno in dovolj trda, da ne poškodujete in nenadno presenetljivo, tako da uporabnika glava je pod dobro zaščito.

Dihati in vizija:

Uporabnik lahko diha svobodno znotraj, saj je z dobro prezračevanje oblikovanje; Uporabnik lahko jasno videli od znotraj skozi oči.In noša je nameščen s plastično net-obliko pokrov, ki se uporablja za preprečevanje prah in druge stvari.

Nepremočljiva:

POLYFOAM material se lahko Nepremočljiva

Čiščenje Navodila:

Vodo za pranje ali suho čiščenje.Visi sušenje le, ogrevanje je prepovedano.

Oznake: dekor krznen, da bo ustrezala krznen, parka krznen, krznen fursuit, kostum krznen strokovno, mačka krzno pouf, krznen kostum vrste, rep krzno vrečko, hlače krznen, maska krznen fursuit.

  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • MPN: Ne velja
  • Tema: Živali & Hroščev, Noč čarovnic
  • Posebno Uporabo: Kostumi
  • Material: Mešanica bombaža
  • Spremenjeno Postavka: No
  • Slog: Popolno Obleko,
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Država/Regija Proizvodnji: Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj