Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Sončni Ples Številke Srčkan Solar Powered Ples Igrače Ples Mahati Animirani Bobble Plesalka Igrača Za Okna Desk Avto Doma Stranka

    (0) 0
(0 Ocene)

€1.48 €0.75
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w462867

Opis:

Samo mesto ta električni ples igrača v soncu in svetlobi v zaprtih prostorih in to bo ples.Sončne se napaja s sončno svetlobo in svetlobo absorbira sončno svetlobo in vibriranje samodejno.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Sončni Ples Zajček Igrača

Izdelek material: ABS

Izdelek teža: 50 g

Pakiranje velikost: približno 10*6*5 cm (3.94*2.36*1.97 palčni)

Seznam Vsebine:

Sončne Ornament*1

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov Kamere, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Prinese Dobre Volje】Srčkan Zajček Sončni Ples Številke tresenje svoje glave v ljubek način, prinašajo veselje in blaži utrujenost in dodajte zabavna za vas, ki so dolgčas ali utrujeni.

2.【Pogosto Uporablja】oblika je igriva in ljubka, in to je dekoracija mize, windows, avto nadzorne plošče, spalnice, študija, tabel, itd.Sončni Ples Zajec je veliko darilo možnost za prijatelje in družine, ki jim ni vseeno globoko o svojem lep avto.

3.【Sončne Energije】Samo da ti Sončni Ples Igrače v soncem in svetle luči, v zaprtih prostorih in jih bo ples.Uporaba optike, absorbira sončno svetlobo in vibriranje samodejno.

4.【Trajnega Materiala】Zajec Sončni Ples Igrače so narejene iz okolju prijaznih ABS, ki je anti-deformacij, ne izginja, in ima dolgo življenjsko dobo, ki prinaša večne zabave v vaše življenje.

5.【Dober Pomočnik za Dekoracijo】Sončni Ples Številke bo vaše odlično dekoracijo pomočnika.Sončne bobblehead se lahko uporablja ne le kot okenski polici, dnevna soba in balkon dekoracijo, vendar prav tako lahko dodate nekaj zabavno za vaše sivo avto notranje zadeve.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Glavni Material: Plastični

Dodaj Svoj Komentar Zdaj