Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Magnetno Držalo za Telefon v Avto GPS Zraka Vent Mount Magnet Avto Avto Oprema Mobilni Avto Stojalo Notranje Nalepke Telefon Magnet H O7J9

    (0) 0
(0 Ocene)

€1.01 €0.65
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w465180

Specifikacija

Ime izdelka: Avto magnetni nosilec za telefon

Material: aluminij, silikona, železa, ABS varstvo okolja materiala

Izdelek barva: zlata, rose zlata, srebrna, črna

Uporablja modele: Vsak mobilni telefon, ki se lahko uporablja

Opis

Trajno kakovost: je izdelan iz visoko kakovostnega aluminija zlitine, silikona, železa stanja, ABS varstvo okolja materiala, odporne na obrabo, univerzalne velikosti, tako da boste lahko uživali v tem izdelku za dalj časa.

Enostaven za prevoz: Avto magnetni nosilec za telefon, ki je majhna in lahka teža, je gladek občutek in enostaven za prevoz mini design.

Super sesalna:Vgrajen super moč magneta, majhne velikosti, vendar zagotavlja super močno magnetno polje, ni enostavno odpadejo.Varno potovanje neodtujljiva.

360 ° tri-dimenzionalni vrtenja: nadzorno ploščo, ki je lahko 360 ° poljubne rotacije, horizontalni in vertikalni mir uma, kjer želite, da se držijo.

Drugi, da sprejme in dal: mobilni telefon, drugi, da sprejme in povedano, v primeru, da ste v naglici, da sprejme telefon za dolgo časa.Vožnja brez blokiranja vidnem polju, ne blokira veter, varne vožnje.

Seznam Izdelkov

1*Avto magnetni nosilec za telefon

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj