Slike 0

Abs Chrome zajema Avto Luč Žarometov lučka Okvir Okraskov Za leto 2016 Vitra Avto dekoracijo Rep svetlobe kritje Rep svetlobe okvir

    (0) 0
(0 Ocene)

€57.02 €25.66
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w484538

Lastnosti:100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Material:ABS

primerni za: AMAROK 2012

package vsebine:2pcs/set

način namestitve:

1. Namestitev in uporabo tega izdelka treba opraviti v lepem vremenu, ki zagotavljajo, da površine predmeta, ki jih je treba priložiti je suha in brez peska in prahu.

2. Pred prilepite delovanje, je potrebno simulirati namestitvijo izdelka.Preverite, ali je post in post tekmo.Preverite, ali je 3M lepilo in cilj, da se objavljena sta tesno povezani, in nato nadaljujte na naslednjem koraku po potrditvi namestitev položaj.

3. Obrišite površino predmeta s čisto in suho krpo najprej, in nato s krpo brez vlaken, namočeno v 50% alkohola, izopropil alkohol, aceton ali toluena rešitev za čiščenje.Prilepite po tem, ko igrate.Piling je mesto, ki se prilepijo.Počakajte, da se zdravljenje agent je povsem suho, preden začnete nameščanje.

4. Po določitvi vgradni položaj, odtrgajte kotu javnost papir.Pri nameščanju je treba prilepiti, medtem ko solzenje off lepilo za zagotovitev, da se vsi deli izdelka so lahko tesno pritrjen na del, ki se objavijo.Po lepljenju, pritisnite izdelka, ki so potrebne, da bi bilo podjetje.

5. Ko nameščate, toplote obojestranski lepilni trak malo s udarec pištolo ali puhala, nato pa jo držijo, bo učinek veliko boljši.

6. Prosim, ne stiku z vlago in veliko prahu v roku treh dni po tem, ko je namestitev dokončana, da se zagotovi najboljši učinek

  • Nalepke Umestitev: vtičnice
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Aluminij

Dodaj Svoj Komentar Zdaj