Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

6 Pack Mic Vijak Adapterji 5/8 Ženski 3/8 Moški & 3/8 Ženski 5/8 Moški Mic Nit Mic Adapter Za Kamero Stojalo

    (0) 0
(0 Ocene)

€11.13 €7.46
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w4892

6 Pack Mic Vijak Adapterji 5/8 Ženski 3/8 Moški & 3/8 Ženski 5/8 Moški Mic Nit Mic Adapter Za Kamero Stojalo, Boste prejeli 6pcs mikrofon nit kartice, vključno z 3pcs mic stojalo adapterji 5/8 ženski 3/8 moški in 3pcs mic stojalo adapterji 3/8 ženski 5/8 moški.So lahko združene popolnoma zaščititi vaš mikrofon iz padca.

Kakovost Materiala: Ti mikrofon vijak adapterji so izdelane iz premium Kovinski, trmast in odporne na obrabo, ki imajo dobro trpežnost in preprosta, vendar razkošno delovanje.So lahko služil za dolgoročno življensko dobo in jih lahko uporabite brez kakršnih koli skrbi.

Ergonomska Oblika: Naše stojalo za mikrofon, adapterji so izdelani v non-slip navojni površine, povečanje trenja med prstom in adapter, tako da lahko jih imajo bolj trdno.Bolj primeren za montažo in raztovarjanje, ki vam lahko prinese boljšo uporabo izkušnje.

Enostaven za Uporabo: samo je treba, da vijak na mic privijte adapter na vaš mikrofon stojala.To je enostaven za montažo in namestitev.Če je vijak na dnu mikrofon, lahko uporabite te kartice neposredno.

Široka Uporaba: Tam so kovinski vijak kartic vključno 2 vrste specifikacija: 5/8 palca moški 3/8 inch ženski in 3/8 inch ženski 5/8 palca moški.Primerni so za mikrofon mikrofoni ali stojala.Prav tako lahko namestite, kamere, stojala, snemalniki, fotografiranje luči ali druge elektronike.

Material:Kovina

barva:srebrna

Vsebina Paketa:

3 * 5/8 palca-27 ženski 3/8 inch-16 moški mic kabelski adapterji

3 * 3/8 inch-16 ženski 5/8 palca-27 moški mic kabelski adapterji

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket: Da,
  • Postavka Vrsta: V-Skladu Mic Dodatki

Dodaj Svoj Komentar Zdaj