Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

4 Kos Fan Oblike Vrečko Ročaj Lesen Ročaj Vrečke Okrasni Ročaji Zamenjava Za Ročno Plaže Vrečko Torbice Slame Vrečko

    (0) 0
(0 Ocene)

€23.02 €15.89
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w502335

Spoštovani kupec, zahvaljujemo se vam za izbiro nakupovanje v trgovini.Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Prosimo, preberite opis izdelka toliko, kot je mogoče, da bi se izognili nepotrebnim unpleasantness .Pišite nam, če imate kakršne koli težave, med nakupovanje.Bomo komunicirati z vami v iskren način in potrudili, da rešujejo probleme, ki nastajajo v nakupovalnem procesu.

Srečno nakupovanje.

Fan Vrečko Ročaj: V edinstven slog, fan-oblikovane z votlo trikotnik, si naredite luknje na dve strani, bodo določena, in kot nalašč fuzije v ročno izdelane torbe torbici, izdelava, enostaven za rokovanje in uporabo.

Premium Kakovost: Naše vrečke ročaji so narejeni iz visoko kakovostnih lesenih, lahke in trpežne, v gladko površino, vam bo prinesla udobno in fashoinal uporabe izkušnje, da vaše bages bolj privlačna.

DIY Torbici Zdaj: so kot nalašč za tekmo plaža vrečke in kvačkanih denarnico v različnih stil, našo smolo ročaj zamenjava bo vaša najboljša izbira, da bi svoje posebne vrečke ali želim, da bi nekaj DIY izdelki.

Široka Uporaba: Odličen za DIY ročno pribor, ki je primerna za veliko vrečko slog, kot so tote, kvačkane torbici, sklopke, messenger bag, aktovke, travel tote, denarnici ali torbici, plaža vrečko, slame torbice.

barva: dnevnik barve

Material: les

Velikost: o 18x16.2 cm

Vsebina Paketa:

4 x Fan Oblike Vrečko Ročaj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Spoštovani uporabnik, če želite, da kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo ponudili drugega preferenčne cene.

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj