Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Zatemniti LED Namizna Svetilka Z Brezžični Polnilnik, Brezžično Polnjenje Desk Lahka, Prilagodljiva Vrtenja Pritisnite Nadzor Noč Svetlobe

    (0) 0
(0 Ocene)

€18.28 €13.16
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w5741

Ujemanje glede na ambient okolje!Hladno bela svetloba je super za delo, medtem ko je toplo belo svetlobo, ki je kot nalašč za sproščujoče Preklop med toplo in hladno bele svetlobe, s pritiskom na Tipko občutljive gumb.

360 stopinj!Močna in kovati vratu bo trajala tudi po več ovinkov in zavojev.Vrtenje prilagodljiv gooseneck 360 stopinj!Vedno so glede na popoln kot z enostavno prilagoditev načrta.

Eleganten in sodoben design, ki bo videti fantastično doma ali v pisarni!Non-slip blazinice preprečujejo lučka iz drsna odpravljanje Utripanja slike oči zaščita Led.

Lahek in kompakten, omogočajo preprosto premikanje svetlobe okoli.

Integrirani brezžični polnilnik, vam z drugo priročno polnjenje izhod. 10W hitro polnjenje rezultat bo polnjenje gor vaš telefon hitrejši kot standard za brezžični polnilnikov.

Ta LED namizna svetilka priročno pooblastila vseh QI-omogočena ali QI sprejemnik opremljen naprave, ki jih preprosto polaganje jih dol, na osnovnem

Eleganten in sodoben design, ki bo videti fantastično doma ali v pisarni!Non-slip blazinice preprečujejo lučka iz drsna odpravljanje Utripanja slike oči zaščita Led.

Tabela lučka sprejme 10integrated varčna LED žarnica kroglice, in se zaveda, tri različne osvetlitve in toplo/hladno bela/svetlo tako, da se dotaknete glave senzor pad, da bi svetlobe ravno prav.

Barva:bela

Material:ABS

Velikost:26.8 x 16 x 8,5 cm

Vsebina Paketa:

1 * LED Namizna Svetilka z Brezžični Polnilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Preklop Vrsta: NOBEN
  • Osnovna Vrsta: NOBEN
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: REFURBISHHOUSE

Dodaj Svoj Komentar Zdaj