Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

8 Paket 10 Inch Zlato Lovilec Sanj, Kovinski Obroči, Cvetlični Obroče Venec Macrame Stvaritve Obroč Za DIY Obrti

    (0) 0
(0 Ocene)

€20.61 €16.28
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w65160

[Zlata Kovinski Obroč Cvetlični Obroče] Priti s a paket 8 zlato kovinski obroči, premera približno 25 cm / 10 cm, primeren za izdelavo lepe DIY sanje lovilcev, macrame stenske slike in poroka obroči, cvetlični venci, adventni venci in drugi okrasni obrti.

[Material] iz trmast kovinski in trajne.Površje je gladko, prevlečeni, da se prepreči oksidacija in je nerjavnimi.Debelina vsak obroč je 3 mm, močna in težko, da bi prekinil ali preoblikovanje

[Barva] kovinske obroče so zlate barve, enostavna in nikoli iz slog in da se lahko v kombinaciji z srčkan dekoracijo doma, v pisarni ali na svate.

[DIY Obrti] lahko uporabite tkanine, trakovi, rastlin, in druge materiale, zavit okoli kovinski obročki, da bi neverjetno lepe obrti.Ti okrasni prstan lahko razvijejo svoje praktične in ustvarjalne sposobnosti no, in s svojo edinstveno in oko-lov obrti, lahko okrasite vaš dom ali stranka tudi.

Barva:zlata

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

8 * Kovinski Obroči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: obroč, lovilec sanj, obroči cvetlični hoop venec macrame, 8 palcev lovilec sanj, obroči, kovinski obroče macrame, Obroče.

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Dodaj Svoj Komentar Zdaj