Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Otrok Kolo Sedeža Spredaj, Varnostne Kolesa, Spredaj Otroška Sedeža Otroci Sedlo z Stopala Z Pedali In Sprednji Ročaj Za Cesto, MTB Kolo Otroški Stol

    (0) 0
(0 Ocene)

€70.51 €28.21
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w7153

Otrok Kolo Sedeža Spredaj, Varnostne Kolesa, Spredaj Otroška Sedeža Otroci Sedlo z Stopala Z Pedali In Sprednji Ročaj Za Cesto, MTB Kolo Otroški Stol

Bullet Točk: 1、Nastavljiv Sedež: Zložljiva in nastavljiva pedala, pedala so zložljivi in višina je nastavljiva.Podrobnosti, ki določajo kakovost in sedež je primeren za otroke različnih starosti.

2、Spredaj Design: Ta otroški sedež sprejme letalstvo-razred aluminij zlitine okvir in sprednji design z boljšo pogled, zaradi česar otrok jahanje bolj prijetno, in boste lahko uživali varno družino kolo jahanje.

3、Enostaven za Namestitev: spredaj kolesarski sedež je enostaven za namestitev in odstranjevanje, in ne več orodij, ki so potrebne.Primerna za križarke, zložljiva kolesa in mestna kolesa, ta izdelek ni posebej primerna za električna kolesa.

4、Udobno in Varno: Udobno, varno, lepo in inovativen dizajn je dober kraj za otroke, da v celoti raziskovanje pokrajine.Mehko in udobno sedlo, votla in prezračen.Nastavljivi nasloni za roke in sprednje vilice roke.

5、Mehko in Elastično: Debela blazina, mehka, elastična, razširjeni plošči dihanje in vlago vpija, ne-varjene trdno podlago, snemljiv, priročen za shranjevanje in postavitev.

Značilnosti:

1.To je idealen pomočnik za družinske izlete, starši-otrok, dejavnosti in kolesarjenje.

2.Izbranih visoko kakovostnih letalstvo aluminijeve zlitine materiali, lahka in enostavna za prenašanje.

3.Eco-friendly PU blazine, eno-kos pene.

4.Nameščeni na sprednji nosilec koles za varnost otrok.

Specifikacija:

Ime: Izposoja Otroški Sedež

Velikost: približno 400*240*400mm/ 15.75*9.45*15.75 v

Primerno Ljudi: otroke, mlajše 1.25 metrov

Seznam Vsebine:

Izposoja Otroški Sedež*1

Opombe:

Primerno za otroke nad 2 leti stare in tehtanje pod 30 KG.

Mora biti uporabljena z guardian.

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Bolje Material: Naše otroško kolo spredaj sedlo lahko trajno in težko, da bi prekinil zaradi svoje letalstvo-razred aluminij zlitine materiala.Za dolgo uporabo.

2.Mehki Sedež: Opremljena z ekstra široko zgosti sedež, naš otrok kolo sedeža je mehka, elastična, dihanje, in vlago,-vlaknati.Boste lahko uživali v prijetnem družinskem vožnja s kolesom.

3.Nastavljiv Design: Zaradi nastavljivo funkcijo, naše otroško kolo sedeža spredaj je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.Boljša prepoznavnost in bolj prijetno jahanje za otroke.

4.Primerna za številne priložnosti: Ta fant kolo spredaj sedlo je primerno, asof bistvene kolesarske opreme, za vse standardne kolesa, kot so MTB kolo, otroci kolo, itd.

5.Enostaven za Namestitev: Ta otrok kolo sedeža z enostavno strukturo potrebuje le namestiti naslednje pojasnilo.Traja le nekaj minut do konca, brez dodatnega orodja, ki so potrebna.

  • Uporabnik: otroci
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Shell Materiala: Imitacija usnja
  • Uporaba: Cestna Kolesa
  • Kategorija: Sunproof Pad

Dodaj Svoj Komentar Zdaj