Slike 0
Slike 1
Slike 2
Slike 3
Slike 4
Slike 5

Polnjene Živali Vrečko za Shranjevanje Čez Vrata Organizator s 4 Žepi Očesa Plišastih Igrač, ki Visi Imetnik Dihanje Za Vrata Obešalnik

    (0) 0
(0 Ocene)

€17.66 €12.89
Barve:
Količina:
Na voljo
Dostava: Brezplačno

SKU: w88417

[Izredno Velike Zmogljivosti] To čez vrata igrača organizator vrečko za shranjevanje 4 velike globokimi žepi, z velikostjo 165x60cm/65x24in, ima dovolj prostora za shranjevanje vašega otroka igrače.To je kot nalašč za shranjevanje vaše soba prostor brez opravljanja tla ali steno prostora, ohraniti svojo sobo urejeno in čisto.

[Dihanje Trpežne Tkanine] Ta polnjene živali organizator shranjevanje je izdelan iz visoko kakovostnih gosto pletene tkanine s 4 trmast kovin, kljuke, ki je v dobri formi, brez ovinka, ko se uporablja.Elastično in mehko elastično band spretno ima vse svoje mehko polnjene živali, igrače, otrok potrebuje v vrečko za shranjevanje.

[Enostaven za Uporabo] Obstajajo 4 kljuke in 3 podporo cevi za polnjene živali organizator shranjevanje.Je enostaven za namestitev za vrata za takojšnje in hitro shranjevanje, ki je primerna za skoraj vse vrste vrhu ravno vrata.Samo dal podporo cevi za nazaj igrače vrečko za shranjevanje in visi za vratom.

[Večnamenski Visi Skladiščenje Organizator] To čez vrata igrače za shranjevanje organizator je ne le veliko za plišaste živali, tudi dobro za otroka essentials, otroška oblačila, plenice, plastenke, igrače, kopalnica potrebščin in drugih predmetov.Kot nalašč za dojenček ali otrok soba, pralnica soba, spalnica, kopalnica, vrtec, RV, avtodom in tako naprej.

[Super Darilo Izbira] Staršev in otrok, ki se borijo, da vse tiste, lutke, igrače ali otroška oprema lepo shranjene, ki naredi to čez vrata shranjevanje organizator odlično baby tuš darilo, Božično darilo ali naselje darilo.

Opis Izdelka

Visi polnjene živali za shranjevanje se ne uporablja le za shranjevanje otroci " plišastih igrač, lahko tudi obesite na študij vrata za shranjevanje pisalne potrebščine itd.Svojo praktičnost je daleč onkraj naše domišljije, in druge funkcije lahko razvili za vas.

Ključne Funkcije:

Obstajajo 4 dihanje vidi skozi očesa žepi skupaj, hranite zraka, ki teče brez vonja in da otroci odstranite igrače enostavno nazaj od vrat organizator.

Elastični Pocket Design Rob: Vsak žep rob je elastična, dovolj globoko, da ne spusti igrače samo zato, ker ga odprite in zaprite vrata, in ohranja vse elemente, tudi znotraj.

3 Podporne Palice: podpora palice popraviti širina vodoravno, tako da na strani polnjene živali imetnik ne razpada v sredini.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Polnjene Živali Shranjevanje

Material: Očesa

Velikost: 165x60cm/65x24in

Barva: Črna

Opomba:

1. Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

1 x Visi Žep

4 x Kljuke

3 x Podporne Palice

Polnjene Živali Očesa Žepi,Nad Vrata Organizator s Kavlji,ki Visi Skladiščenje Žepi

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Shranjevanje Vrečk
  • Material: Tkanine
  • Številka Modela: 200029058

Dodaj Svoj Komentar Zdaj